İngilizce Hazırlık Yeterlilik (Proficiency) Sözlü Sınavı

15 ve 16 Eylül 2020 tarihlerinde uygulanacak olan İngilizce Hazırlık Yeterlilik (Proficiency) Sözlü Sınavı için, yazılı sınavda olduğu gibi üniversitemizin https://ticaret.mrooms.net adresine giriş yaparak , İstanbul Ticaret Üniversitesi Blackboard Open LMS Sistemi üzerinden aynı kullanıcı adınız ve şifreniz ile sınav sayfasına ulaşacaksınız. Duyurumuzda yer alan her 2 dosyayıda kontrol ederek isminizin olduğu gün ve saatte sisteme girerek ilanda yer alan sınıf numarasını tıklamanız yeterli olacaktır. Çoktan seçmeli ve yazılı sınavdan aldığınız not sözlü sınava girişiniz için yeterli değil ise bu sözlü listelerinde adınızı göremeyeceksiniz. Adını listelerde göremeyen öğrencilerimiz haftaya uygulanacak olan Seviye Belirleme Sınavımıza girebilirler. Sözlü Sınavında kamera ve mikrofonların açık olması gerektiğini tekrar hatırlatır sözlü sınava Küçükyalı Kampüsümüzde girmek isteyenlerin 15 Eylül 2020 Salı günü saat 11:00’a kadar conar@ticaret.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Sınav esnasında kimlik doğrulama için kimliğinizin yanınızda olması gerekmektedir.

2020-2021 YETERLİLİK SPEAKING LIST 15-09-2020

2020-2021 YETERLİLİK SPEAKING LIST 16-09-2020