Yeni Dönemde İlk Altı Hafta Online Eğitim Yapılacaktır

Senato kararıyla 05 Ekimde 2020 tarihinde başlayacak olan 2020-2021 eğitim– öğretim yılı güz döneminde Önlisans, Lisans ve Lisansüstü programlarda ilk 6 hafta; 01 Ekim 2020 tarihinde başlayacak olan İngilizce ve Türkçe hazırlık programlarında ise birinci kur-ilk 8 hafta tamamen online olacak şekilde sürdürülecektir.

Sonraki dönemde ise Fakülteler ve Enstitüler tarafından belirlenen yöntemle uzaktan öğretim, yüz yüze veya harmanlanmış yöntemle derslerin devam etmesine, Fakülte ve Enstitülerdeki zorunlu ve gönüllü staj uygulamalarının usul ve esaslarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Küresel Salgında Yeni Normalleşme Süreci Rehberi kapsamında Fakülteler ve Enstitülerce belirlenmesine ilişkin kararlar Üniversitemiz Senatosu tarafından alınmıştır.

Karar uyarınca derslerin yüzyüze yapılması durumunda devam aranmayacak, dersler kayıt altına alınarak daha sonra sistem üzerinden takip edilebilecektir.