İngilizce Hazırlık Yaz Okulu Sınav Bilgileri

Değerli Öğrencilerimiz,

İngilizce Hazırlık Program Online sınavlarınız ile ilgili sınav yönetmeliği final sınavlarınızda web sitemizde yayınlandığı gibidir. . Sınavdan önce bu yönetmeliği dikkatlice okumanız gerekmektedir.
Aşağıdaki tabloda her iki seviye için sınav tarih ve saatlerine ulaşabilirsiniz.

YAZ OKULU öğrencilerimiz sınav saatlerinde her zamanki şifreleri ile LMS sistemine girerek ana sayfada çıkan SUMMER SCHOOL FİNAL SINAVLARI kısmına tıklayarak sınav dosyalarına ulaşabileceklerdir.

Çevrimiçi sınav esnasında internet kesintisi, cihaz arızası veya elektrik kesintisi ve benzeri teknik aksaklıklara bağlı olarak yapılan itirazlar sınav tarihinden en fazla 3 gün içerisinde İngilizce Hazırlık Program Koordinatörlüğüne eposta (hazirlik@ticaret.edu.tr)  veya fiziki dilekçe yoluyla yapılır. Sınav ve teknik destek görevlilerinin tespit raporu ve dersin İngilizce Hazırlık Program denetim kurulu kararıyla ilgili yönetmelik çerçevesinde değerlendirilir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

FINAL -LEVEL 3 START
READING 11.00 27 TEMMUZ