İngilizce Eğitimleri Başlıyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi İngilizce Hazırlık Koordinatörlüğünün yapmış olduğu Genel İngilizce, YDS/YÖKDİL ve TOEFL eğitimleri 3 farklı yerleşkede başlıyor. Sınırlı kontenjan ile başlayacak olan eğitimlerimiz için detaylı bilgilere aşağıda bulabilirsiniz. Hafta içi ve Hafta sonu alternatif ders saatleri ile eğitimlerinizi kendi programınıza uygun şekilde ayarlayabilirsiniz.

İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencisi ve mezunlarımıza %40 indirim,

Anlaşmalı Kurum çalışanlarına ve İTO Üyelerine %25 indirim uygulanmaktadır.

GENEL İNGİLİZCE

Genel İngilizce kursları A1-A2-B1 ve B2 seviyelerinde verilmektedir. Kurslarımız konusunda uzman Türk ve yabancı ve üniversitemizde görev alan dil eğitmenlerimiz ile teknolojik olarak donanımlı maksimum 15 kişilik sınıflarda gerçekleşmektedir. Dinleme, konuşma, okuma ve yazma gibi dil becerilerinin geliştirilebilmesi için, öğrencilerin bu becerilere dayalı olarak etkinliklerde bulunması ve bunun süreklilik arz etmesi gerekir. Dil edinim bir süreçtir, sabırlı olmak ve süreklilik sağlamak gerekir. Dil öğrenimi kısa zamanda gerçekleşmediği gibi yeterince pratik/kullanım yapılmazsa kısa sürede unutulur.  Bu sebepten dolayı, katılımcılarımızın sadece ders içinde değil ,ders dışında da verilen ödev ve projeleri zamanında yapmaları büyük önem taşımaktadır.

Ücret : 1.600 TL

YDS / YÖKDİL KURSLARI

YDS/YÖKDİL kursu 80 saatlik bir programdan oluşmaktadır. Ayrıca tüm öğrencilerimize 20 saatlik online platformda çalışma programı oluşturulacaktır. Ders içerikleri Dil Bilgisi, Okuma/Anlama, Kelime- Çeviri  ve çıkmış soru çözümlerine odaklanmaktadır. Kurs bitiminde 2 adet örnek sınav denemesi yapılmaktadır.

Ücret : 2.500 TL

TOEFL IBT  / IELTS

Anadilinizin İngilizce olmadığı durumlarda,  İngilizce konuşulan bir ülkede öğrenim görmek için yaptığınız başvurunun önemli bir parçası olarak Uluslararası Kabul gören bir İngilizce yeterlilik sınavına girmeniz gerekecektir. Dünya genelinde en çok kabul gören iki dil sınavı ise IELTS ve TOEFL’dır.

Ücret : 2.500 TL

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

YDS/YÖKDİL eğitimleri 3 farklı lokasyonda verilmesi planlanmaktadır. Yeterli sınıf kontenjanı oluştuğu takdirde sınıflar açılacaktır. İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce, Küçükyalı Yerleşkesi ve SEM Fulya