Başlama Tarihi: 01.01.0001   |  Bitiş Tarihi: 01.01.0001
İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde bu hafta… 09-15 Mart 2015

________________________________________________________________________________________

Yusuf Kaplan ile Çağrısı Çağını Kuracak bir Gençlik Arayışı

Fikir ve Maarif Kulübü, Küçükyalı Yerleşkesi Konferans Salonu’nda Yazar Dr. Yusuf Kaplan ile “Çağrısı Çağını Kuracak bir Gençlik Arayışı” konul bir konferansı düzenliyor.

(Konferans)

10 Mart 2015

Temiz, Sağlıklı ve Helal Gıda Semineri

Müspet Kulübü tarafından “Temiz, Sağlıklı ve Helal Gıda” konulu bir seminer düzenleniyor. Seminere konuşmacı olarak Yüksek Kimyager Murat Sayın katılacak.

(Seminer)

04 Mart 2015

Emine Uçak Erdoğan ile Kitap Kritiği

Kültür ve Edebiyat Kulübü, Emine Uçak Erdoğan ile kitap kritiği düzenliyor.

(Kitap Kritiği)

05 Mart 2015

İletişim Fakültesi II. Lisansüstü Öğrenci Kongresi

İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenecek II. Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Sütlüce Yerleşkemizde gerçekleştirilecek.

(Kongre)

05-06 Mart 2015

Toplumsal Cinsiyet Adaleti

KADEM Kadın Araştırmaları Dergisi öncülüğünde İstanbul’da “Toplumsal Cinsiyet Adaleti” Akademik Kongresi gerçekleştirilecek.

(Kongre)

06 Mart 2015