İstanbul Ticaret Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı Yabancı Dil Kursları

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
2020-2021 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI
YABANCI DİL KURSLARI

GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMININ GÜN VE SAATLERİ (ONLİNE)
Günler Saatler Toplam Saat Tarih Kurs İşleyişi
Hafta Sonu Cumartesi/Pazar 10:00 -14:00
Haftada 8 saat / Toplam 80 Saat
+20 Saat çalışma verilecektir.
4.Oca.21 Ders işleyişinin büyük bir kısmı dilin kullanılmasına yönelik pratik çalışmalardan oluşacaktır
Programın Ücreti: Her bir seviye ücreti 960 TL'dir.
Sınıflar en az 15, en çok 18 kişiden oluşur.
Başvuru için tıklayınız.

Genel İngilizce kurslarımız A1-A2-B1 ve B2 seviyelerinde verilmektedir. Kurslarımız konusunda uzman Türk ve yabancı, üniversitemizde görev alan dil eğitmenlerimiz ile gerçekleşmektedir. Kurslarımızda;  Dinleme, konuşma, okuma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerilerinin geliştirilebilmesi hedeflenmektedir.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İngilizce Programı dünyanın en büyük eğitim çözümleri şirketi Pearson tarafından geliştirilen, uluslararası tanınırlığa sahip kalite güvencesi olan akreditasyona sahiptir. Bu akreditasyona sahip eğitim kurumlarının öğrencileri, uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip “Pearson Assured Sertifikası” almaya hak kazanırlar.

Söz konusu sertifika, öğrencilerin elde ettikleri yeterliliklerin akademik ve mesleki olarak daha büyük bir geçerliliğe sahip olmasına yardımcı olacaktır. Pearson, dünya çapında 1000’den fazla kurum ile birlikte çalışmaktadır. Özellikle İngiltere’de, ABD’de, Avrupa’da ve Orta Doğu’da birçok kurum ve kuruluş ile çalışmalar yürütülmektedir. Dolayısıyla öğrencilerin kazandıkları sertifikalar, bahsedilen bölgelerde kariyerlerine devam etmelerine destek sağlayacaktır. Kursumuzda dil eğitimine başlayıp B2 kurunu tamamlayan her öğrencimiz bu sertifikaya sahip olacaktır.

TOEFL IBT  / Konuşma ve Yazma

TOEFL- iBT PROGRAMININ GÜN VE SAATLERİ (ONLİNE)
Günler Saatler Toplam Saat Tarih Kurs İşleyişi
Hafta Sonu Cumartesi/Pazar 10:00 -14:00
Haftada 8 saat / 100 Saat
+20 Saat çalışma verilecektir.
Programın Ücreti: 1.900 TL'dir. B1+ Seviyeleri kursa katılabilir.
Sınıflar en az 10, en çok 15 kişiden oluşur.
Başvuru için tıklayınız.

Anadilinizin İngilizce olmadığı durumlarda,  İngilizce konuşulan bir ülkede öğrenim görmek için yaptığınız başvurunun önemli bir parçası olarak Uluslararası Kabul gören bir İngilizce yeterlilik sınavına girmeniz gerekecektir. Dünya genelinde en çok kabul gören iki dil sınavı ise TOEFL’dır.

TOEFL iBT®  sınavları, İngilizceyi akademik seviyede kullanma ve anlama yeteneğinizi ölçer.  Bu eğitimlerimiz, öğrencilerin TOEFL IBT sınavlarında yüksek puan almak için gerekli becerileri kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Kurs içeriği,   Konuşma ve Yazma becerilerinin tamamı için testler, alıştırmalar, konu anlatımları ve sınav stratejilerini kapsamaktadır.  Derslerimiz TOEFL IBT öğretiminde deneyimli Türk ve yabancı eğitmenler tarafından verilmektedir.

80 saatlik kurslarımız, öğrencilerin TOEFL IBT sınavından (80-120)  almaları gereken puanı elde etmek için gerekli olan dil becerilerini geliştirmeye ve güven kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır.  80 saatlik kurs programı bitiminde 2 adet deneme sınavı yapılacak ve sonuçları analiz edilerek öğrencilerimiz ile paylaşılacaktır.
TOEFL IBT Kurs Programına Katılım Koşulları
Katılımcıların, web sitemizde bulunan ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Test Ofisi tarafından hazırlanan seviye tespit sınavına giriş yaparak, B1 seviyesinde yeterlilik sonucu alması önkoşulu bulunmaktadır.