Üniversitemize Somali’den Üst Düzey Ziyaret

Somali’de eğitim veren  4 üniversitenin rektörlerinden oluşan heyet, Türkiye temasları çerçevesinde İstanbul Ticaret Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Heyette yer alan Amud Üniversitesi Rektörü Seleban Ahmed Guled, Gollis Üniversitesi Rektörü Saeed Ahmed Hassan, Simad Üniversitesi Rektörü Abdurahman Mohamed Hussein, Puntland Üniversitesi Rektörü Mohamed Hamid Mohamud, Somali Araştırma ve Eğitim Ağı Koordinatörü Dahir Hassan Abdi  ve Shernet Proje Koordinatörü Noah Kheamba, Ticaret Üniversitesi’nin uluslararası ilişkilerinden sorumlu Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yücel Oğurlu tarafından karşılandı.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Ofisi tarafından yapılan tanıtım sunumunun ardından, Somali’den gelerek İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin de katılımıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve akademik işbirliği konusunda temasların devam etmesi karara bağlandı.

Ziyaretin sonunda günün anısına İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Oğurlu heyete hediyeler takdim etti.

Görüşmeden bazı kareler…