12 sektörde en itibarlı şirketler açıklanıyor

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin akademik denetiminde hazırlanan Türkiye İtibar Endeksi’nde saha çalışması tamamlandı. Endeksin
sonuçları
30 Nisan 2013
tarihinde açıklanacak. İtibar endeksi, Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerindeki şirketlerin kamuoyundaki itibarını da ortaya koyacak.

Çalışmanın akademik denetimini İstanbul Ticaret Üniversitesi bünyesinde kurulan İtibar ve Derecelendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi yürütüyor.

İtibar Atölyesi adına uluslararası araştırma şirketi Xsights tarafından hazırlanan Türkiye İtibar Endeksi’nde gelinen aşama ve yapılan çalışmanın mahiyetiyle ilgili olarak İstanbul Ticaret Üniversitesi İtibar ve Derecelendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferhan Benli ve Xsights Araştırma Şirketi Başkanı Çiğdem Penn, İstanbul Ticaret Gazetesi’nin sorularını cevaplandırdı.

İstanbul Ticaret Gazetesi’nde konu ile ilgili yayınlanan röportaja buradan ulaşabilirsiniz.