Trafik Güvenliği Sertifika Programı

Sevgili Öğrencimiz;

Sizler için Doğuş Otomotiv işbirliği ile “Trafik Hayattır! Trafik Güvenliği” konulu uzaktan eğitim sertifika programı oluşturduk.

Herhangi bir ücret ödemeden uzaktan eğitimle katılabileceğiniz bu sertifika programı için hemen "Başvuru Yap" linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Neden “Trafik Hayattır! Trafik Güvenliği” Sertifika Programına Katılmalıyım?

Çünkü hayatı güvenli yaşıyoruz ve trafik seninle güvenli!

Trafikte güvenliğin en önemli unsuru olarak “insan” ön plana çıkmaktadır. Siz de trafikte yaya, yolcu ve sürücü olarak yer almaktasınız. Gerek yaya, gerek yolcu, gerekse sürücü olarak içinde yer aldığınız trafikte güvenlik kültürünün gelişmesi için bireysel sorumluluklar, görevler ve haklar ön plana çıkmaktadır.

"Trafik Hayattır! Trafik Güvenliği Sertifika Programı; yaya, yolcu ve sürücü olarak tüm bireylerin hak, sorumluluk ve görevleri konusunda bilinçlenmek, trafik güvenliği konusunda farkındalığı artırmak için tasarlanmıştır. Program ücretsiz olup, uzaktan eğitim ile yapılacaktır ve üstelik eğitim sonunda onaylı sertifika verilecektir. Sertifika programına başvuru için herhangi bir ön koşul aranmamaktadır.

Program 10 hafta (
30.10.2013-08.01.2014
) sürecektir.

Sizleri toplumda trafik güvenliği konusunda artı değer yaratmayı hedefleyen sertifika programımıza katılmaya davet ediyor, “Trafik Hayattır!” diyoruz.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Hayatboyu Öğrenme Koordinatörlüğü

Eğitim Tarihi -