İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Dikkatine!

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derslerin yapılma yöntemi, dönem içi / dönem sonu sınavlarının dönem sonu başarı durumuna etkisi ve sınavların gözetimiyle ilgili alınan kararlara ilişkin duyurularımız aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.
  • 2020-2021 güz eğitim dönemi sonuna kadar eğitimlerin online olarak devam edilmesine,
  • 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi yarıyıl içi değerlendirmeleri için yapılacak olan ara sınav, proje ve ödev gibi değerlendirmelerin toplamının genel başarıya etkisinin %40 olarak uygulanmasına,
  • 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ara sınavlarının gözetimsiz elektronik ortamda yapılmasına ve ara sınav yerine geçecek ya da ara sınava ek olarak sözlü sınav, performans, proje, tez ve portfolyo gibi ölçme değerlendirme yöntemlerinden hangilerinin uygulanacağı kararının dersin öğretim üyesi tarafından belirlenmesine, karar verilmiştir.

Blackboard Sınav Kılavuzuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı, Yarıyıl İçi ve Yarıyıl Sonu Lisans ve Lisansüstü Sınavları Uygulama Usul ve Esasları’na Üniversitemiz web sayfamızdan ve/veya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tüm öğrencilerimizin bilgilerine rica eder başarılar dileriz.