2017-2018 Yaz Okulu Servis Saatleri

Haber Tarihi: 14.08.2018
2017-2018 Personel Servis Saatleri
Sütlüce Yerleşkesi  hareketli öğrenci servislerimiz ( Eminönü ve Beşiktaş için güzergahta belirlenen ara noktalar haricinde servisten inme talebinde bulunulmamasını rica ederiz. Bulunulması halinde servis şoförlerimiz talebi dikkate almayacaktır.

Sütlüce Yerleşkesi – Beşiktaş      Bomanti Otobüs durağı / Vodafon Park Otobüs durağı
Sütlüce Yerleşkesi – Eminönü     Kasımpaşa Otobüs durağı / Şişhane Otobüs durağı / Perşembe Pazarı Metro durağı / Karaköy Meydan

Not : Halıcıoğlu , Eminönü ve Beşiktaş hareketli Öğrenci servislerimiz  kalkış noktası ve Üniversitemiz haricinde durmayacaktır.
**************************************************************************************************************************************************
SÜTLÜCE YERLEŞKESİ
Halıcıoğlu- Sütlüce
Kalkış Noktası: Halıcıoğlu   Otobüs Durağı Sütlüce Yönü
08:15 08:25 08:35
Sütlüce - Halıcıoğlu
Eminönü- Sütlüce
Kalkış Noktası: Eminönü İstanbul Ticaret Üniversitesi Yerleşkesi Önü
08:10 08:20 08:30
Sütlüce - Eminönü
Kalkış Noktası:
Beşiktaş - Sütlüce (Deniz Müzesi Karşısı Vakıflar Bankası Çarşı Şubesi Önü)
08:10 08:20
Kalkış Noktası: Sütlüce-Beşiktaş  (İstanbul Ticaret Üniversitesi Yerleşkesi Önü)
KÜÇÜKYALI YERLEŞKESİ
Kalkış Noktası: Üsküdar Marmaray Sahil Tarafı Giriş Önü

Üsküdar - Uzun çayır - Küçükyalı
08:00

Küçükyalı - Uzun çayır -  Üsküdar
17:35
Not :  Küçükyalı Yerleşkemizden hareket eden servislerimiz Uzun Çayır ( Ünalan )
Metro istasyonuna uğrayarak Öğrencilerimizin ulaşımını sağlayacaktır.

Harita Üzerinden Ulaşım ve Adres Linkleri