2019-2020 Öğrenci - Personel Servis Saatleri

Haber Tarihi: 17.10.2019
2020-2021 Eğitim Dönemi Personel Servis Saatleri  (16 Kasım 2020 Tarihli Güncel Servis Saatleri)
Sütlüce Yerleşkesi  hareketli öğrenci servislerimiz ( Eminönü ve Beşiktaş için güzergahta belirlenen ara noktalar haricinde servisten inme talebinde bulunulmamasını rica ederiz. Bulunulması halinde servis şoförlerimiz talebi dikkate almayacaktır.

Sütlüce Yerleşkesi – Beşiktaş      Bomanti Otobüs durağı / Vodafon Park Otobüs durağı
Sütlüce Yerleşkesi – Eminönü     Kasımpaşa Otobüs durağı / Şişhane Otobüs durağı / Perşembe Pazarı Metro durağı / Karaköy Meydan

Not : Halıcıoğlu , Eminönü ve Beşiktaş hareketli Öğrenci servislerimiz  kalkış noktası ve Üniversitemiz haricinde durmayacaktır.
**************************************************************************************************************************************************
SÜTLÜCE YERLEŞKESİ
Halıcıoğlu- Sütlüce
Kalkış Noktası: Halıcıoğlu Otobüs Durağı Sütlüce Yönü
Sütlüce - Halıcıoğlu
Eminönü- Sütlüce
Kalkış Noktası: Eminönü İstanbul Ticaret Üniversitesi Yerleşkesi Önü
Sütlüce - Eminönü
Kalkış Noktası:
Beşiktaş - Sütlüce (Deniz Müzesi Karşısı Vakıflar Bankası Çarşı Şubesi Önü)
Kalkış Noktası: Sütlüce-Beşiktaş  (İstanbul Ticaret Üniversitesi Yerleşkesi Önü)
KÜÇÜKYALI YERLEŞKESİ
Kalkış Noktası: Üsküdar Marmaray Sahil Tarafı Giriş Önü

Üsküdar - Küçükyalı
Küçükyalı  -  Üsküdar
Not: Dönüş için kullanılan servislerde isteyen yolcularımız Bostancı Metro ve Uzunçayır metrobus durağı  duraklarında inebilirler.
2019-2020 Eğitim dönemi LİSANSÜSTÜ servis saatleri
Sirkeci Metro -Eminönü Vapur İskelesi - Sütlüce Sütlüce - Eminönü - Sirkeci Metro
 (Metro)  (Vapur İskelesi)
(Metro) (Vapur İskelesi)
Halıcıoğlu - Sütlüce Sütlüce - Halıcıoğlu Beşiktaş - Vodafone Park Durağı - Sütlüce Sütlüce - Beşiktaş
Not : Sirkeci Metro istasyonundan hareket eden servis Eminönü vapur iskelesine uğrayarak
Öğrencilerimizin ulaşımını sağlayacaktır.
Not: Beşiktaş Servisimiz Deniz Müzesi Karşısı Vakıflar Bankası Çarşı Şubesi Önünden hareket edip Vodafone Park durağından öğrencilerimizi alıp sütlüce yerleşkemize gidecektir.
Üsküdar -Uzunçayır - Küçükyalı Küçükyalı - Uzunçayır - Üsküdar
Not :  Küçükyalı Yerleşkemizden hareket eden servislerimiz Uzun Çayır ( Ünalan )
Metro istasyonuna uğrayarak Öğrencilerimizin ulaşımını sağlayacaktır.