Prof.Dr. Beliz Ülgen 35.Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı'na Katıldı

Haber Tarihi: 29.09.2020
Prof.Dr. Beliz Ülgen presented her research paper “Getting  caught to  the chair effect after becoming a manager” by adding a new term, “Chair Effect” to the Organizational Behavior discipline at the 35th Workshop on Strategic Human Resource Management (Online-September 24-25) was organized by EIASM (European Institute for Advanced Studies) in Brussels.

Prof.Dr. Beliz Ülgen “Yönetici Olduktan Sonra Koltuk Etkisine Yakalanmak” başlıklı araştırmasını, örgütsel davranış disiplinine “Koltuk Etkisi” adı verilen yeni bir terim ekleyerek; EIASM (European Institute for Advanced Studies) tarafından Brüksel’de 24-25 Eylül tarihlerinde online olarak gerçekleştirilen 35.Stratejik İnsan Kaynakları Yönetimi Çalıştayı'nda sundu.