İstanbul Ticaret Üniversitesi “İLEDAK 6. Değerlendirici Eğitimi Çalıştayı”na Ev Sahipliği Yaptı

Haber Tarihi: 06.11.2018
İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) tarafından İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesinin ev sahipliğinde İLEDAK 6. Değerlendirici Eğitimi Çalıştay’ı düzenlendi. Çalıştaya katılan iletişim fakültesi öğretim üyeleri iletişim programlarının dış değerlendirici ekiplerinde yer almaya hak kazanarak sertifikalarını aldılar.

03 Kasım 2018 Cumartesi günü üniversitemizde yapılan çalıştaya İstanbul Ticaret Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstinye Üniversitesi iletişim fakültelerinden, bölüm başkanları ve öğretim üyeleri katıldı.  İLAD yönetiminin katıldığı çalıştayda İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz ve İLAD / İLEDAK Eğitim Komitesi Başkanı Prof. Dr. Sacide Vural sunum yaptılar.

Çalıştaya katılan İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri, İLAD / İLEDAK değerlendiricisi olmaya hak kazandıklarına ilişkin sertifikalarını İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz’den aldılar.