İngilizce Hazırlık Kitap Satışları Hakkında Önemli Duyuru

İngilizce Hazırlık Okulu kitaplarının satışı Küçükyalı Yerleşkemizde devam etmektedir. Satışların sonra ermesi 13 Ekim 2017 tarihi mesai bitimine kadar son kez uzatılmıştır.

Program kitaplarımızın orijinal ve sanal sınıf şifreleri olması son derece önemlidir. Bu şifreler de her dil seviyesinde program kitaplarımızın içinde bulunmaktadır. Bu şifreler olmaksızın sanal sınıflarımıza giriş mümkün olmamaktadır. Sanal sınıflarda gerçekleştirilen çalışmalar İngilizce Hazırlık Eğitim Programımızın çok önemli bir parçasıdır. Aynı zaman da bu sınıflarda öğrencilerimizin gösterdiği performans düzenli olarak takip edilmekte ve ilgili dil seviyesi başarı notlarına da doğrudan etki etmektedir. Önemle bir daha öğrencilerimize ve velilerimize hatırlatmak isteriz.