Girişimcilerle Tanışma Kahvaltısı

Haber Tarihi: 02.11.2017
İstanbul Ticaret Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu, geleneksel tanışma kahvaltısını, 140 kişilik katılımla gerçekleştirdi. Etkinliğe; farklı üniversitelerden öğrenciler, topluluk başkanları, MÜSİAD, TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu, Karanlıktaki Hilal gibi STK ve yerel yönetimler, topluluğunun eski yönetim kurulu üyeleri ile başkanları katıldı. Etkinlikte Teqen Holding Kurucusu Dr. Serhat Tatlı, İstanbul Social Enterprise Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Hakan Elbir, Codevist Bilişim Hizmetleri Kurucusu Fatih Coşkun, Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi M. Uğurcan Barman, Auro Invest Group Başkanı Eda Karul, Garaj.com Kurucu Ortağı Jankat Sarı, Sosyal Girişimci Tanfer Dinler, Aktif Group Yönetim Kurulu Başkanı Emre Metin de öğrencilere teşekkür etti. Üniversitemizin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Çengel ve Uluslararası Ticaret Bölümü Başkanı Doç. Dr. Figen Yıldırım da etkinlikte öğrencileri yalnız bırakmadı.