4. Girişimcilik Zirvesi

Başlama Tarihi: 06.04.2016   |  Bitiş Tarihi: 06.04.2016
İstanbul Ticaret Üniversitesi Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Girişimcilik Topluluğu'nun ortak organize ettiği Girişimcilik Zirvesi, 6 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi Konferans Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleşecek.

Bu sene dördüncüsü düzenlenen zirvede, Erdem Genç (M3Works ve Park Kitap Kurucusu, 20 Yaşında Patron Olmak Kitabının Yazarı), Serhat Tatlı (TEQEN Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı), Hakan Elbir (Istanbul Social Enterprise Kurucu Ortak / Genel Müdür, Karanlıkta ve Sessizlikte Diyalog) ve Emil Güzeliş (Zen Pırlanta- CEO, Yönetim Kurulu Başkanı) konuşmacı olarak yer alırken; moderatörlüğü Liderlik ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. N. Öykü İyigün yapacak.

Zirve kapsamında ayrıca Girişimcilik Topluluğu Devir Teslim Töreni de gerçekleştirilecek. Etkinlikte en güzel soruları soran katılımcılara staj imkânı sunulacak ve her katılımcıya katılım sertifikası verilecek.

#gz2016