Uluslararası Öğrenci Mülakat Sonuçları (Lisans)

2014-2015 Akademik Yılında üniversitemiz lisans programlarına kabul edilen uluslararası öğrencilerin isimleri aşağıdaki gibidir. Üniversitemize kabul edilen öğrenciler kabul mektuplarını 01 Eylül 2014, Pazartesi günü itibariyle üniversitemiz Sütlüce Kampüsü Kat B1’de bulunan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’ndan temin edebilirler.

Kayıt yaptıracak öğrencilerin 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında aşağıda listesi verilen evraklarla birlikte yine Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na gelerek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Eğitim dili %30 ya da %100 İngilizce olan lisans programlarına kabul edilen ve kayıt sırasında geçerli bir İngilizce Yeterlilik Dil Belgesi ibraz edemeyen öğrencilerin 15 Eylül 2014 tarihlerinde, üniversitemiz Eminönü Kampüsü’nde İngilizce Hazırlık Okulu tarafından yapılacak olan İngilizce Seviye Tespit Sınavı’na katılmaları gerekmektedir.

Kabul edilen tüm öğrencilerimiz tebrik eder eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

The names of the international students admitted to undergraduate programs for the Academic Year 2014-2015 are listed below. The admitted students can collect the acceptance letters from the Registrar’s Office located at Sutluce Campus of Istanbul Commerce University at the floor B1 as of September 01, 2014.

The students who will register in our university must submit the required documents that are listed below to the Registrar’s Office on September 8-12, 2014.

The students admitted to the programs offered in English (30% or 100%) and who are not able to submit a valid certificate / score report showing student’s efficiency in English during the registration period, are required to attend the English Proficiency Exam that will be held by the English Preparatory School at Eminonu Campus of Istanbul Commerce University, on September 15, 2014.

We congratulate all the students admitted to our university and wish them success in their education life.