South West University of Finance Yaz Okulunu Öğrencilerimize Tanıtacak

Üniversitemizin yurtdışı eğitim ortaklarından, Çin’in Finans ve Ekonomi alanında eğitim veren en iyi kurumlarından biri olan Southwestern University of Finance and Economics, üniversitemizi ziyaret edecektir. 23 Mayıs 2014’te üniversitemiz Sütlüce yerleşkesinde öğrencilerimizle buluşacak üniversite heyeti, öğrencilerimize, Çin’de yükseköğretim ve yaşam, ilgili kurum ve “Discover SWUFE 2014” Yaz Kampı programının tanıtımını yapacaktır.

Farklı bir ülkede, uluslararası bir ortamda, farklı kültürlerle tanışarak, farklı bir eğitim tecrübesi kazanmak, Çin’de eğitim ve yaşam hakkında bilgi edinmek isteyen öğrencilerimizi 23 Mayıs 2013, Cuma günü saat 11:00’de üniversitemiz konferans salonunda yapılacak olan tanıtım toplantısına bekliyoruz.