Results of International Student Interview

The results of the International Student Interview held on
 January 30th, 2014
were announced. We congratulate all the students admitted to our university and wish them a successful education life and a career.

The students admitted to our university can obtain their “Letter of Acceptance” from the International Office of Istanbul Commerce University (Sutluce Campus, Sütlüce mah, Imrehor cad No 90, Beyoğlu/İstanbul)  on
February  04, 2014
and carry out their application process for student visa.  Students who will apply to the Turkish Consulates in their respective countries for entrance to Turkey are required to submit their Student Visa and students who already have residence permit in Turkey are required to submit a valid extended Residence Permit for registration in our university.

30 Ocak 2014
tarihlerinde gerçekleşen Uluslararası Öğrenci Mülakatı sonuçlanmıştır. Üniversitemize kayıt hakkı kazanan bütün öğrencilerimizi tebrik eder, eğitim ve kariyer hayatlarında başarılar dileriz.

Kabul alan öğrenciler
04.02.2014
tarihinden itibaren kabul mektuplarını Uluslararası Ofisten (Sütlüce yerleşkesi, Sütlüce mahallesi, İmrehor caddesi No 90, Beyoğlu/İstanbul teslim alarak öğrenci vizesi için gereli işlemleri gerçekleştirebilirler. Ülkeye ilk kez giriş yapanlar için öğrenci vizesi, ikamet tezkeresi bulunanlar için uzatılmış geçerli ikamet süresi, kesin kayıt için gerekmektedir.