II. Sivil Havacılık Zirvesi Gerçekleşti

Haber Tarihi: 14.12.2017
İstanbul Ticaret Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Sivil Havacılık Zirvesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından öğrencileri, sektör çalışanlarını, havacılık sektöründen dev firmaları, uçuş okulları ve drone firmalarını üniversitemizde bir araya getirdi.

Neler yapıldı?

Sivil Havacılık Zirvesi kapsamında sektörde faaliyet gösteren firmalar ile uçuş okulları ve drone firmaları İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesinde stant açtı. Program kapsamında konferanslar ve paneller düzenlendi. Düzenlenen paneller ve konferanslar kapsamında Eurasia CEO’su Ferhat Yenibertiz, İGA Havalimanı Sistemleri Müdürü Vedat Yıldız, Onur Air Kabin Hizmetleri Başkanı Tülay Bulut, Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Başkanı Selim Ergün Lak ve havacılık sektöründen daha birçok ünlü isim katılımcılarla bilgi paylaşımında bulundular.

Katılan Firmalar

Sivil Havacılık Zirvesi ile katılımcılar sektörün önde gelen firmaları ve uçuş okulları katılımcılar ile bir araya geldi. THY Technic, Emirates, AFA, Avion Group, ve Havadayız gibi alanlarında sektörün önde gelen firmaları stant kurarak katılım gösterdi. Zirveye katılan katılımcılar, stant kuran firma ve uçuş okullarına büyük ilgi gösterdiler.