Öğrencileriyle kitap hazırladı

Haber Tarihi: 07.12.2017
İstanbul Ticaret Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ayşe Simin Kara’nın öneride bulunduğu “Halkla İlişkilerde İtibar Yönetimi Teknikleri” isimli kitap içeriği Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan yayıncı IGI Global tarafından basım için kabul edildi. Sektörde, akademide görev yapan profesyonel ve akademisyenlerin katkılarıyla hazırlanan kitap projesinde Kara, akademik kariyer yapmak isteyen lisans ve yüksek lisans bir grup öğrencisine de şans verdi. Öğrenci grubunda daha önce uluslararası hakemli bir yayına makale ya da bölüm yazmamış isimler de vardı. Kara, öğrencilerine akademik hayata bir adım önde başlayabilmeleri ve onlara katkı sağlayabilmek adına öğretim görevi sorumluluklarının yanında gruptaki her bir öğrencisine haftada 40 dakika ile 1 saatlik bir süre ayırarak bölüm yazmalarına yardımcı oldu, yönlendirdi, İngilizce çevirilerde destek verdi. Kitap Amerika Birleşik Devletleri’nde ön satışta.  Kara, öğrencileriyle gurur duyduğunu, akademik camiada genç beyinleri eğitecek, destekleyecek akademisyenlere ihtiyaç olduğunu belirtti.