Topluluk Başkanları Kahvaltıda Buluştu

Haber Tarihi: 16.10.2017
Kültür Müdürlüğü tarafından 6 Ekim 2017 Cuma günü topluluklar arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen “Topluluklar ile Kahvaltı” etkinliği topluluk başkanları ve üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Sütlüce yerleşkesi yemekhane katında gerçekleşen kahvaltıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Prof. Dr. Özgür Çengel, Genel Sekreter Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları, Adnan Eceviş ve Ömer Faruk Güngördü, SKS Daire Başkanı Cengiz Genç ve Kültür Müdürü Sedat Kara katıldı.

Kahvaltının ardından konuşma yapan Kültür Müdürü Sedat Kara, öğrenci topluluklarının yapacakları etkinlikleri 15 gün öncesinden haberdar etmeleri gerektiğini, toplulukların işlerini kültür müdürlüğü ile halletmelerini, makam atlayarak işlerini hallettirmemeye özen göstermesi gerektiğini söyledi. Toplulukların birbirleriyle uyum içerisinde hareket etmelerine ve yardım dayanışma içerisinde bulunmaları gerektiğini söyleyen Kültür Müdürü Sedat Kara ayrıca öğrencilerin birinci vazifesinin derslerinde başarılı olması gerektiğini, topluluk işlerini önceleyerek derslerini aksatmamaları gerektiğini söyledi.

Sırasıyla söz alan Rektör Yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz ve Genel Sekreter Yardımcılarımız ise topluluk etkinliklerinin üniversitemiz için önemine değindi ve öğrencilerin her zaman arkalarında olduklarını söyledi.