Rektör Prof. Dr. Ekren’den adaylara moral

Haber Tarihi: 18.07.2017
İstanbul Ticaret Üniversitesi Tanıtım ve tercih Günleri yoğun katılımla devam ediyor. 3 Temmuz 2017’de başlayan tanıtım çalışmaları, 27 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek. Üniversitenin Sütlüce ve Küçükyalı Yerleşkelerinde eşzamanlı açılan fakülte stantları tercih danışma merkezleri gün boyu dolup taşıyor. Çok yoğun ilgi gösterdikleri tanıtım ve tercih günlerinde adaylar sürprizler de yaşıyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr.İbrahim Baz, Prof.  Dr. Yücel Oğurlu ve Prof. Dr. Özgür Çengel, Genel Sekreter Prof. Dr. Murat Kasımoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Eceviş her iki yerleşkede kurulan fakülte stantlarını ziyaret ederek, aday öğrencilerle bire bir görüşüyor. Bu ziyaretlerle moral bulduğu gözlenen adaylar ve aileleri, üniversite üst yönetimini yanlarında görmenin şaşkınlığını atlattıktan sonra memnuniyetlerini dile getirmeyi ihmal etmiyor. Yerleşkelere gelen adaylar İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde görev yapan Türkiye’nin tanınmış ve önde gelen akademisyenleriyle de tanışma ve danışma fırsatı buluyor.

Fuarda da sürpriz

İstanbul Ticaret Üniversitesi çeşitli kentlerde art arda açılan Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarlarında da yerini alıyor. 16-18 Temmuz 2017 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen İstanbul Tercih Fuarı’nda İstanbul Ticaret Üniversitesi Standını ziyaret eden aday öğrenciler Mütevelli Heyet Başkanvekili Hasan Erkesim, Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Baz, Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Prof. Dr. Özgür Çengel, Genel Sekreter Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kayıhan İçel, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Münevver Turanlı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mim Kemal Öke, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ekmekçi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Mimar Prof. A. Işık Aydemir  ve Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Eceviş ile tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. Lütfi Kırdar’daki fuarın açılışını da İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanvekili Hasan Erkesim, Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren ile üniversite üst yönetimi ve dekanlar birlikte yaptılar.

Aynı fuarda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mim Kemal Öke, aday öğrencilere ‘’Geleceğiniz ve Siz’’ konulu bir konferans verdi. Adaylar, alanlarında en iyiler arasında sayılan üniversitenin tanınmış akademisyenleriyle de tanışıp sohbet ettiler.

13-14 Temmuz 2017’de Ankara Anfa Altınpark düzenlenen Tercih Fuarında da Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgür Çengel, aday öğrencilere ‘’Geleceğin Meslekleri’’ni anlattı.