Lojistik Vaka Yarışmasında, Uluslararası Ticaret Bölümü Öğrencilerimiz Birinci Oldular.

Haber Tarihi: 10.07.2017
Mars Lojistik ve Lojistik Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 14. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışmasının kazananları belli oldu. İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencilerimiz yarışmada birinci oldular.

6 Temmuz Perşembe günü Florya Elite World Business Hotel’de gerçekleştirilen yarışmanın final etabına, Şubat ayından beri gerçekleştirilen elemeler sonucunda 6 takım, toplam 18 öğrenci katıldı. Ödül töreninin açılışında LODER Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Mars Lojistik Genel Müdürü Ali Tulgar, İnsan Kaynakları Müdürü Nihal Kansu birer konuşma yaptı. Program adında lojistik kelimesi olmayan lisans öğrencilerinin oluşturduğu kategorinin birincisi; Gürkan Demirci, Günay Can ve Oğulcan Kaplan’dan oluşan İstanbul Ticaret Üniversitesi ekibi oldu. Ödülleri, Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan tarafından takdim edilen ekibimiz tüm gün süren final etabını, kategorilerinde birinci olarak ve ödüllerini alarak tamamladılar.

İşletme Bölümü öğretim üyemiz, Doç. Dr. Ali Görener danışmanlığında yarışmaya hazırlanan öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.