TİCARET ailesi iftarda buluştu

Haber Tarihi: 19.06.2017
İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin her yıl mübarek Ramazan ayında geleneksel olarak yapılan iftar yemeği İstanbul Ticaret Odası Cemile Sultan Korusu havuz başında gerçekleşti. İstanbul Ticaret Üniversitesi akademik ve idari personelinin bir araya geldiği anlamlı yemeğe, İTO Başkanı ve üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı İbrahim Çağlar, Mütevelli Heyet Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren, üniversitenin üst yönetimi, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri ve İTO İştirakleri yöneticileri de dahil olmak üzere yaklaşık 300 kişi katıldı. İTO Yönetim Kurulu Başkanı, İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı İbrahim Çağlar, yemek öncesi konuşmasında Ramazan ayının önemine vurgu yaptı, ‘’Biz büyük bir aileyiz. Bu büyük aileyi bir arada görmekten mutluluk duyuyorum’’ dedi. Rektör Prof. Dr. Nazım Ekren de İstanbul Ticaret Üniversitesi ailesinin bu tür geniş kapsamlı buluşmalarda bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.