Futbol turnuvasında ter döktüler

Haber Tarihi: 16.06.2017
İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencileri, ikincisi düzenlenen ödüllü futbol turnuvasında derslerin stresini attılar. SKS Daire Başkanlığı Spor Müdürlüğü’nce düzenlenen turnuva büyük ilgi gördü. 320 öğrenci takımlarını kurarak turnuvaya katılmak için başvurdu. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve eleme usulü yapılan turnuvada 32 takım mücadele etti. Elemeler sonucunda finale yükselen Balcan FC ve Eyüp Sultan, birincilik ödülü için mücadele etti.  Balcan FC özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu üstün oyunla rakibini 12-6 yenerek şampiyonluğu ulaştı. Birinci olan takıma 1000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye de 500 TL para ödülü, madalya ve kupa verildi. Üçüncü olan takıma ödüllerini Personel Daire Başkanı Murat Kazancıoğlu, ikinci olan takıma SKS Daire Cengiz Genç, birinci olan takıma da Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Ünal verdi.