Bahar Konferansları

Haber Tarihi: 12.06.2017
Moda ve Tekstil Tasarımı öğrencilerimize yönelik olan ve bu yıl 10 Mayıs tarihinde üçüncüsü düzenlenen Geleneksel Bahar Konferansları kapsamında iki değerli konuşmacımız konferans sunmuştur.
Orjin Group firmasından Selçuk Avcı, Tekstil ve Moda tasarımında Deri ve Kürkün Yeri konulu konferansta, deri ve kürk bilgisi, deri ve kürk tiplerinin kullanıldığı alanlar, tasarım, moda sektöründe görülen akımlar ile deri ticareti hakkında çok değerli bilgiler sunmuş olup, öğrencilerimizle yakın bir diyalog oluşturulmuştur.
Özhamaratlı Tekstil firmasından İrfan Özhamaratlı, iç giyimde tekstil moda, iç piyasa ve ihracat, iş hayatında başarının sırları, insan ilişkilerinin önemi konularındaki çok engin fikirlerinden öğrencilerimiz son derece mutlu olmuştur.
Her iki kuruluş, öğrencilerimize çok geniş bir yelpazede staj imkanları sunmuştur.
Aynı zamanda bölümümüzün danışma kurulunda bulunan bu iki firmamıza üniversitemizin teşekkür plaketi sunulmuştur.