İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden ABD’ye işbirliği ziyareti

Haber Tarihi: 09.06.2017
Uluslararası işbirliklerine sürekli yenilerini ekleyen İstanbul Ticaret Üniversitesi, global bir üniversite olma yolunda güçlü adımlar atmaya devam ediyor. Bu yıl Amerika'nın Kaliforniya eyaletinin Los Angeles kentinde 69'ncusu gerçekleşen NAFSA 2017 (Association of International Educators) Uluslararası Eğitim Fuarı’na İstanbul Ticaret Üniversitesi de katıldı. Üniversiteyi bu önemi eğitim fuarında Genel Sekreter Prof. Dr. Murat Kasımoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Eceviş ve Uluslararası Ofis ve Değişim Programları Kurum Koordinatörü Dr. Olcay Şemieoğlu temsil etti. Zengin ve farklı alanlardaki birçok uluslararası eğitim kurumu bu fuarla ikili işbirlikleri geliştirmek için bir araya geldi.

Üniversitelere ziyaretler

NAFSA 2017 kapsamında ABD’ye giden İstanbul Ticaret Üniversitesi heyetinden Genel Sekreter Prof. Dr. Murat Kasımoğlu ile Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Eceviş, çeşitli eğitim kurumlarını da ziyaret ettiler. Massachusetts Institute of Technology (MIT), Nichols College ve Tulane Üniversitesi’nde üst düzey toplantılar gerçekleştiren Prof. Dr. Kasımoğlu ve Eceviş, bu kurumlar ile İstanbul Ticaret Üniversitesi arasında yapılabilecek akademik işbirliklerini konuştular.