Öğrenci Toplulukları Sosyal Sorumluluk Projelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Haber Tarihi: 22.05.2017
Okulumuzun öğrenci toplulukları sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Okulumuzun en aktif toplulukları arasında yer alan Bankacılık ve Finans Topluluğu 17 Mayıs Çarşamba günü Sütlüce Yerleşkesinde Türk Kanser Derneği ile cilt kanserine farkındalık yaratmak amacıyla "Kanserden Hızlı Davran" konu başlığı altında bir etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinlikte mini konser verildi ve bunun yanı sıra sağlıklı yiyecek ve içecekler katılımcılara ikram edildi. Bahçede başlayan etkinlik daha sonra sınıf ortamında Florence Nightingale Hastanesi Onkoloğu Yrd. Doç. Dr. Esat NAMAL ile devam etti. Yrd. Doç. Dr. Esat Namal cilt kanserinin önemi, nedenleri, nasıl tedavi edildiği ve nasıl korunulacağı hakkındaki bilgilerini aktardı. Etkinliğe SKS Daire Başkanımız Cengiz Genç, Kültür Müdürümüz Sedat Kara, Kariyer Planlama Merkezi Müdürümüz Uğur Kaya'nın yanı sıra akademisyenlerimiz de desteklerini esirgemedi. Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanımız ve Akademik Danışmanımız Prof. Dr. Esin OKAY'a veYrd. Doç. Dr. Oğuz DEMİR hocamıza; etkinlikte maddi ve manevi destekte bulunan Türk Kızılay'ı Kadıköy Şube Başkanlığı'na,Fedbox'a, Nuhun Ambarı'na ve Taşkesti'ye yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk kapsamında oldukça anlamlı ve güzel bir etkinlik gerçekleştiren Bankacılık ve Finans Topluluğu üyelerini tebrik ediyoruz.