İstanbul Ticaret Üniversitesi, İşletme Yönetimi Yüksek Lisans öğrencisi İrem SAN ile büyük bir gurur daha yaşadı.

Haber Tarihi: 11.05.2017
BASIN BÜLTENİ

Doç. Dr. Murat Yalçıntaş danışmanlığında İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme Yönetimi Yüksek Lisans öğrencisi İrem San tarafından hazırlanan “Örgütsel Adalet ile Örgütsel Bağlılık Arasındaki İlişkinin Belirlenmesine Yönelik Ampirik Bir Çalışma” adlı bildiri, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ev sahipliğinde 4-6 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen 16. Ulusal İşletmecilik Kongresinde,167 bildiri arasından “En İyi Bildiri Ödülünü” kazandı.

Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Nazım EKREN, öğrencisi İrem San’ı tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi İstatistik Lisans bölümünden 2012 yılında mezun olan İrem San, Havayolu İkram firmasında Mali İşler departmanında çalışmakta, bir yandan da eğitimine İşletme Yönetimi Yüksek Lisans programıyla devam etmektedir.