Müspet Topluluğu’ndan Anlamlı Proje

Haber Tarihi: 03.03.2017
Müspet Topluluğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında kütüphanesi kitap bakımından yetersiz olan Bingöl’ün Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak Yatılı Köy Okulu’na kitap yardımında bulundu. Çeşitli yayınevlerinden kitaplar alan ve bu kitapları okula gönderen topluluk üyeleri etkinliği şu şekilde değerlendirdi: “Biz sadece kendi üniversitemizde faaliyette bulunmayı yeterli görmüyoruz. Memleketimizin en ücra köşesinde bulunan köy okuluna yolladığımız kitaplar minik kardeşlerimizi oldukça mutlu etti. Minik kardeşlerimizin gözlerindeki parıldayan umudu görmek daha çalışmamıza vesile oluyor. Biz kendimiz için değil ülkemiz için okuyoruz. Ülkemizin geleceği olan minik kardeşlerimizi yalnız bırakmamalı ve örnek olmalıyız.”